Vår presentasjon av Kunsthøgskolen i Oslos vitenarkiv KHIODA nå tilgjengelig på nett!

Biblioteksjef Hanne Storm Ofteland og hovedbibliotekar med ansvar for kunstnerisk utviklingsarbeid, Anette Waller presenterte arbeidet med Kunsthøgskolens vitenarkiv, KHIODA, på ARLIS/Norden konferansen i Oslo i juni, en konferanse for nordiske kunstbibliotek. Vi snakket om temaer som: Hvordan etablere et vitenarkiv for kunstnerisk utviklingsarbeid uten nevneverdige midler? Hva skal inn, hva skal ikke inn? Og hvordan få materialet inn? Og mye mer.

Selve paperet vil vi legge ut på sensommeren etter at vi har renskrevet det. Men her er i hvert fall powerpointen vår, spekket med eksempler og fakta (og litt humor):

Artistic Research Archive at Oslo National Academy of the Arts. Pioneering Work on a Shoestring Budget

Powerpoint-presentasjon av Kunsthøgskolen i Oslos vitenarkiv, KHIODA

Håper den kan være til glede, nytte og inspirasjon! Ta gjerne kontakt med en av oss hvis du lurer på noe, har kommentarer, osv.

Andre presentasjoner på konferansen var: