Stengt 5.-6. mai (dvs. Kristi Himmelfartsdag og fredag denne uke)

OBS! Vi holder stengt torsdag og fredag denne uken (dvs. Kristi Himmelfartsdag torsdag 5. mai, samt fredag 6. mai).

… Men både i dag og i morgen er det business as usual! (Samt i neste uke.)

Så velkommen skal du være!

Husk også at vi har en drøss med digitale ressurser våre studenter og ansatte kan benytte hjemmefra! (Disse er også søkbare via vår bibliotekkatalog Oria!)

I tillegg har vi også mye annet snacks i vitenarkivet vårt, KHIODA. Du kan f.eks. ta en titt på våre nylig uteksaminerte stipendiaters arbeider og refleksjoner:

Her finner du også kunstnerisk utviklingsarbeider og forskning våre faste faglig ansatte har produsert.

I tillegg har vi drøssevis av kataloger, billedmateriale, etc. fra våre avgangsstudenter i vitenarkivet.

… Bare for å nevne noe. Så selv når det fysiske biblioteket er stengt, så er mye materiale likevel tilgjengelig! ☺

3. mai 2016

Kategorier: Anbefalinger & tips, KHIODA