Lansering av «Interiørarkitektur» i Kunsthøgskolens bibliotek 12. november kl 16:30

Illustrasjon fra boka - Malin Skjelland Eriksen

Illustrasjon fra boka: Malin Skjelland Eriksen.

Tid: 12. november 2015 kl. 16:30.

Sted: Biblioteket, Kunsthøgskolen i Oslo.

Program:

• Velkommen v/rektor Jørn Mortensen.
  • Presentasjon v/redaktør Ellen S. Klingenberg.
  • Kommentar v/professor Toni Kauppila, programansvarlig for studiet i interiørarkitektur og møbeldesign ved Kunsthøgskolen i Oslo.
  • Omtale av boken v/interiørarkitekt MNIL Hilde Mortvedt.

Nest etter klærne på kroppen er interiøret det rommet som er oss nærmest. Interiørarkitektur handler om å forme rom for å fylle deres funksjonelles og estetiske behov. Arne Kormo kalte det romkunst.

Etter mange års undervisning i faget, har Ellen Klingenberg samlet sentrale tekster om faget fra inn- og utland, både klassiske og nyskrevne. I sum er det blitt den første samlingen teoretiske tekster om interiørarkitektur utgitt på norsk. Det er en bok for alle med interesse for hva som former rommene omkring oss og hvordan de former oss.

Utgivelsen av Interiørarkitektur (Spartacus forlag/Scandinavian Academic Press)
er støttet av Kunsthøgskolens FoU-utvalg.

Illustrasjon fra boka - Malin Skjelland Eriksen

Illustrasjon fra boka: Malin Skjelland Eriksen.

9. november 2015

Kategorier: Happenings, Nyheter