Bibliotekets julegave til KHiO-studenter og ansatte

Kjære studenter og ansatte,

Large_Transparent_Christmas_Gold_Tree_ClipartNå har du også tilgang til bibliotekets digitale ressurser hjemmefra!

Strøm hundrevis av DVD-er og over ett hundre tusen CD-er, se på tusenvis av bilder, les tidsskrifter, finn artikler og bruk oppslagsverk!

• Gå inn på bibliotekets hjemmeside og klikk på en av lenkene som heter «Tilgang hjemmefra».
  • Skriv inn ditt KHiO-brukernavn og passord (samme som når du skal lese din KHiO-mail) og du får tilgang til herligheten!

God jul og godt nytt år!

Dear students and staff,

Large_Transparent_Christmas_Gold_Tree_Clipart

Now you can access the KHiO library’s digital resources from home!

Stream hundreds of DVD’s, over one hundred thousand CD’s, read journals, view photos and paintings and use reference works!

• Go to the KHiO library website and click on one of the links called “Home access”.
  • Sign in with your KHiO username and password (the same as for your KHiO email) and you get access to everything.

Merry Christmas and a happy new year!

VÅRE DIGITALE RESSURSER | OUR DIGITAL RESOURCES

11. desember 2014